Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Συνάντηση… κορυφής στον Ολυμπιακό!

Την Κυριακή (31/8) θα συγκληθεί συνάντηση… κορυφής στον Ολυμπιακό, στην οποία θα είναι παρών και ο Μίτσελ, προκειμένου να αποφασιστούν οι τελικές μεταγραφικές κινήσεις.

Συνάντηση… κορυφής στον Ολυμπιακό
Κυριακή, κοντή… μεταγραφική στον Ολυμπιακό. Μία μέρα μετά την επιστροφή της αποστολής από το Αγρίνιο, οι αρμόδιοι των μεταγραφικών κινήσεων των «ερυθρόλευκων», μαζί με τον Μίτσελ, θα έχουν μία συνάντηση προκειμένου να κλείσουν τα… μέτωπα που είναι ανοικτά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή, η πιο καυτή… πατάτα στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι του αμυντικού χαφ. Στη σχετική λίστα υπάρχουν τρία ονόματα, όπου το ένα είναι και του Πάπε Ντιόπ.

Έτσι, το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά την Κυριακή (31/8), με τους υπεύθυνους της ομάδας να αποφασίζουν ποια από τις τρεις περιπτώσεις θα προχωρήσει.

Επίσης, στη συνάντηση αυτή θα κριθεί και εάν θα αποκτηθεί και ένας ακραίος αμυντικός. Η μετακίνηση του Χολέμπας στη Ρόμα αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Ο Ολυμπιακός έτσι μένει με τον Μαζουάκου και τον Αμπιντάλ ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο άκρο.

Αύριο όμως θα κριθεί εάν θα προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι και στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: