Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

«Θρίλερ» στο φινάλε!!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Μήτρογλου, ο οποίος επιστρέφει ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Έκτακτη σύσκεψη κορυφής στου Ρέντη για τις τελευταίες προσθήκες. Τι «παίζει» με Ντιόπ.

«Θρίλερ» στο φινάλε
Τα κενά στο υπάρχον ρόστερ κλείνουν στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ήδη στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τον δανεισμό του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι το «ενοίκιο» είναι για δύο χρόνια και όχι για ένα έτος.

Από εκεί και πέρα, συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη κορυφής στου Ρέντη, όπου θα δώσουν το «παρών» όλοι οι ιθύνοντες του συλλόγου, όπως και ο Μίτσελ, που θα εξετάσουν πού αλλού χρήζουν ενίσχυσης οι Πειραιώτες.

Με τον δανεισμό του Μήτρογλου και την άφιξη του Πουλίδο κλείνουν οι θέσεις των επιθετικών, αλλά μένει εκείνη του χαφ, με τον Πάπε Ντιόπ να είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Σενεγαλέζος «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από την αποστολή της Λεβάντε, η οποία «τρέχει» να βρει τον αντικαταστάτη του, καθώς εμφανίζεται ικανοποιημένη από τα 2,5 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ως εναλλακτικές λύσεις για τη μεσαία γραμμή υπάρχουν ο Μιλοβόγεβιτς της Αντερλεχτ και ο Πέτροβιτς της Γκεντσλερμπιρλιγκί, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα έρθει ο Ντιόπ.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα για τον αν πρέπει να αποκτηθεί και ένας ακραίος αμυντικός, ύστερα από την παραχώρηση του Χοσέ Χολέμπας στη Ρόμα ή οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν ως έχουν στα μετόπισθεν με τους Μαζουάκου, Αμπιντάλ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: