Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Χαντί: «Αυτό είναι ψυχρολουσία»

Ψυχρολουσία χαρακτήρισε τη στιγμή του πρώτου τέρματος της Καλλονής ο Άγγελος Χαντί, τονίζοντας πως χρειάζεται χρόνος μέχρι να δέσει ο Εργοτέλης. «Είναι νωρίς ακόμα» τόνισε και ο Μιχάλης Τζανακάκης.

Χαντί: «Αυτό είναι ψυχρολουσία»
Στη στιγμή του πρώτου γκολ της Καλλονής στάθηκε ο Άγγελος Χαντί στις δηλώσεις του στη NOVA μετά την ήττα του Εργοτέλη στη Μυτιλήνη.

Ο 25χρονος μέσος των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει, τονίζοντας πως η νίκη επί του Πλατανιά είναι αναγκαία.

«Όλα νομίζω κρίθηκαν στο κομβικό σημείο που δεχτήκαμε το πρώτο τέρμα. Αυτό είναι ψυχρολουσία. Ξέραμε ότι θα πιεζόμασταν, μέχρι το 43΄είχαμε σταθεί καλά, αλλά μετά το γκολ μας κόπηκαν τα πόδια. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα, είμαστε ακόμα στην αρχή και πλέον πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τον Πλατανιά».

Τζανακάκης: «Δύο βδομάδες σκληρής δουλειάς»
Στην διακοπή του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Μανώλης Τζανακάκης, τονίζοντας και αυτός πως ο Εργοτέλης χρειάζεται χρόνο.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα και πως θα δεχόμασταν πίεση. Στο πρώτο μέρος σταθήκαμε πολύ καλά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε να πιέσουμε, αλλά στο τέλος δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ και εκεί τελείωσε το ματς. Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε δύο βδομάδες να δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: