Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αντετοκούνμπο: «Δεν είχα άγχος»

Η νίκη της Εθνικής επί της Σενεγάλης ήταν μόνο η… αρχή, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει άγχος όταν αγωνίζεται φορώντας το εθνόσημο.

Αντετοκούνμπο: «Δεν είχα άγχος»
Η εύκολη νίκη επί της Σενεγάλης ήρθε γιατί η Εθνική μπήκε αποφασισμένη, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο φόργουορντ των Μπακς τόνισε πως υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με το μυαλό όλων να είναι στην αναμέτρηση με τις Φιλιππίνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε έτοιμος να βοηθήσει από τα πρώτα λεπτά που πάτησε στο παρκέ. Και βοήθησε σημαντικά στο να γίνει η πρεμιέρα εύκολη: «Δεν είχα άγχος μπαίνοντας στο παιχνίδι. Φάνηκε να έχω άγχος;», ρώτησε και γέλασε απαντώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να συνεχίσει:

«Μπήκαμε αποφασισμένοι, δώσαμε ότι είχαμε και στο τέλος διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση και κρατήσαμε και τη διαφορά. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο εύκολα… Αλλά παλέψαμε για να γίνει αυτό, δεν έγινε από μόνο του. Και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά. Είδαμε το παιχνίδι της Κροατίας με τις Φιλιππίνες. Οι Φιλιππίνες είναι καλή ομάδα. Εμείς θα πάμε βήμα-βήμα και θα παλέψουμε για να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: