Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αργεί του Κλάους, προέχει ο Πλατανιάς!

Δεδομένη θεωρείται η υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Πλατανιά. Πώς έχει η υπόθεση του διεθνούς φορ.
Αργεί του Κλάους, προέχει ο Πλατανιάς
Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε που έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε προφορικά για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Αθανασιάδη για τέσσερα χρόνια.

Από τότε δεν έχει παρατηρηθεί η παραμικρή εξέλιξη στην υπόθεση και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι υπάρχει κάποια «εμπλοκή», αλλά η συμφωνία των δύο πλευρών συνεχίζει να υφίσταται.

Όπως γράφει η SportDay, ο παίκτης και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα συναντηθούν σύντομα και θα πέσουν οι υπογραφές.

Απόψε με Πλατανιά

Την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λίγκα ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ύστερα από τη γκέλα της πρεμιέρας με την Καλλονή στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται από τον Πλατανιά στην Κρήτη και θέλουν να αποδράσουν με το «διπλό» (19:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Άλλωστε, ακόμη ένα κίνητρο είναι το χθεσινό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, ο οποίος πλέον έχει τέσσερις βαθμούς και σε ενδεχόμενη νίκη θα ξεκινήσουν από την ίδια θέση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Άγγελος Αναστιάδης, ο οποίος θα τιμηθεί για την προσφορά του από τους Χανιώτες, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Περέιρα και τον τραυματία Κίτσιου.

Έτσι το πιθανότερο σχήμα θα αποτελέσουν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας και Ρατς. Στη μεσαία γραμμή α είναι ο Κάτσε με τον Τζιόλη, με τον Μακ στα δεξιά και τον Μάρτες αριστερά. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: