Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Όλα πιθανά για ΠΑΟΚ!!

Επί κρητικού εδάφους γίνονται οι συζητήσεις για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο… πάρα ένα! Διαπραγματεύσεις με τον «αλμυρό» Κρίστιαν Μπαρόνι.

Όλα πιθανά για ΠΑΟΚ
Μέχρι την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα απασχολεί τον ΠΑΟΚ το… θρίλερ της ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ.

Οι όποιες συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα γίνονται στην Κρήτη, καθώς η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη αντιμετωπίζει σήμερα τον Πλατανιά.

Εκτός από τον Έλληνα τεχνικό, στα Χανιά είναι ο Ζήσης Βρύζας και ο Ιάκωβος Αγγελίδης που ταξίδεψε απευθείας από το Μονακό (για την κλήρωση των ομίλων του Europa League) για την Αθήνα και από εκεί για την κρητική πόλη.

Έτσι όλοι οι παράγοντες καταβάλουν την ύστατη προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα, ενώ παράλληλα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη. Πρόθεση της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να γίνουν κάποιες μεταγραφές, αλλά με τους δικούς τους όρους (και σε οικονομικό επίπεδο).

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Κρίστιαν Μπαρόνι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός χρειάζεται να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις, αφού στην Τουρκία έπαιρνε 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μπακ, ώστε ο κ. Αναστασιάδης να έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: