Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Μάντζαρης: «Να μην μας αποπροσανατολίσει η νίκη»

Προσγειωμένος ήταν στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης με την εύκολη νίκη της Εθνικής επί της Σενεγάλης, στην πρεμιέρα της στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Μάντζαρης: «Να μην μας αποπροσανατολίσει η νίκη»
Η συγκέντρωση που έδειξαν οι διεθνείς από το ξεκίνημα της αναμέτρησης απλοποίησαν τα πράγματα κόντρα στη Σενεγάλη και έτσι ήρθε η εύκολη νίκη (87-64), σύμφωνα με όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Εμείς το κάναμε εύκολο. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή πιέσαμε τους βγάλαμε εκτός αγώνα και πήραμε εύκολα τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν κινδύνους. Είδατε τι έγινε στο παιχνίδι της Κροατίας με τις Φιλιππίνες, οπότε εμείς ήμασταν υποψιασμένοι».

Για να καταλήξει: «Στις πρεμιέρες γίνονται πολλές εκπλήξεις και είχαμε πει πως για 40 λεπτά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα δουλέψαμε για 30 μέρες για να είμαστε εδώ. Τώρα αντιμετωπίζουμε τις Φιλιππίνες. Είναι μια ομάδα που γυρνάει καλά τη μπάλα, έχουν τον κόσμο με το μέρος τους και θα κατέβουν για να κερδίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: