Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Παλιά καλή Μπράγκα!

Κάτι από την παλιά Μπράγκα θυμίζει η συγκεκριμένη ομάδα, όπως φάνηκε και από το 2-1 επί της Εστορίλ για την τρίτη αγωνιστική της Superliga.

Παλιά καλή Μπράγκα
Η Μπράγκα νίκησε 2-1 την Εστορίλ στην έδρα της, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά τη δεύτερη θέση, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Αντίθετα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League παρέμεινε στον ένα βαθμό και δε θυμίζει σε τίποτα την περυσινή ομάδα που εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι φιναλίστ του Europa League του 2011 είχαν την πλήρη υπεροχή και σκόραραν με τους Σάντος στο 34’ και Εντερ στο 56’. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ράφαελ στο 49’.


ΜΠΡΑΓΚΑ: Κρίτσουκ, Μπαϊάνο, Σάντος, Αντρέ Πίντο, Τιάγκο Γκόμες, Αλαν, Κουστόδιο, Τίμπα, Πέδρο Σάνρος (74' Πάρδο), Εντερ (84' Ζοσέ Λουίς), Ράφα Σίλβα (60' Αγκρα)

ΕΣΤΟΡΙΛ: Βάγκνερ, Μάνο, Ταβάρες, Γιόχαν Φερνάντες, Εμίλιο Ράφαελ, Φιλίπε Γκονσάλβες, Ντιόγκο Αμάντο, Σεμπά, Μπαμπάνκο (64' Ζοάο Γκαλβάο), Μπρούνο Λόπες (72' Αρτούρο), Κούκα (78' Φερναντίνιο)


Στην κορυφή βρέθηκε η εντυπωσιακή Γκιμαράες, η οποία σάρωσε 3-0 στην έδρα της Μπελενένσες και δείχνει πως βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι και της Πόρτο.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν αυτοί την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή, αφού έμειναν στο -3 από αυτή.


Δείτε εδώ τη βαθμολογία.


Αναλυτικά, η τρίτη αγωνιστική:


Παρασκευή 29/8

Ακαντέμικα-Σετούμπαλ 1-1

Σάββατο 30/8

Μπελενένσες-Γκιμαράες 0-3

Μπράγκα-Εστορίλ 2-1

Κυριακή 31/8

Ζιλ Βιθέντε-Μαρίτιμο

Πεναφιέλ-Πάσος Φερέιρα

Πόρτο-Μορεϊρένσε

Νασιονάλ-Αρούκα

Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Δευτέρα 1/9

Ρίο Αβε-Μποαβίστα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: