Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Χάβος: «Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ‘χει παράπονο απ’ τη διαιτησία»

Δεν διαμόρφωσε η διαιτησία το 1-1 στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό, όπως τόνισε ο Μάκης Χάβος. Ευχαρίστησε τον κόσμο ο προπονητής των «καναρινιών».

Χάβος: «Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ‘χει παράπονο απ’ τη διαιτησία»
«Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο. Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη και με τις πιο μικρές ομάδες. Χτίζουμε μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου» είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του, αλλά πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βελτιωθεί πολύ και δεν θα μπορεί να τον αντιμετωπίσει εύκολα καμία Ελληνική ομάδα».

«Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε πάρα πολύ και ελέγξαμε την επίθεση του Ολυμπιακού. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και είχαμε 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στην επανάληψη αποσυντονιστήκαμε από το γκολ του Κασάμι, αλλά βοηθηθήκαμε πολύ από τις αλλαγές και δη από τον Θεοδωρίδη, τον οποίο περιμένουμε να ετοιμαστεί 100%».

Όσο για τα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός από την διαιτησία τόνισε: «Η διαιτησία δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Ίσα ίσα που δόθηκαν πάρα πολλά φάουλ στον Ολυμπιακό, φάουλ που δεν δίνονται σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει παράπονο από τη διαιτησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: