Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Επαφές με δύο, ανοιχτό του Αμπεντ!

Την ύστατη προσπάθεια να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή κάνουν στον Παναθηναϊκό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να συζητούν με δύο παίκτες. Στο προσκήνιο ξανά ο Αμπέντ!

Επαφές με δύο, ανοιχτό του Αμπεντ
Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Παναθηναϊκό καταβάλουν προσπάθεια να ολοκληρώσουν το ρόστερ της φετινής σεζόν με την προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Οι «πράσινοι» επιχειρούν θα επιχειρήσουν κάποιον παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις στον Γιάννη Αναστασίου στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα το «τριφύλλι» να ενισχυθεί με κάποιον ελεύθερο (από το Μάιο) μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής στο Κορωπί, παρουσία των κ.κ. Αλαφούζου και Αναστασίου, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει ότι δεν πρέπει να γίνει μεταγραφή απλά για να γίνει.

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν έναν μεσοεπιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και, όπως είχε γίνει γνωστό, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις. Ο ένας είναι ελεύθερος με πολύ καλό βιογραφικό και ο άλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με έναν από τους δύο.

Ωστόσο, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός χαφ έμεινε εκτός αποστολής από το χθεσινό ματς της Νιούκαστλ με τη Κρίσταλ Πάλας (3-3), κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκειά του και ο μάνατζέρ του επικοινώνησε άμεσα με τη διοίκηση του βρετανικού συλλόγου.

Εκείνο που ζήτησε ο εκπρόσωπος του Αμπέντ ήταν να ενεργοποιηθεί η πρόταση για τον νέο δανεισμό του παίκτη στο «τριφύλλι». Από την πλευρά τους, οι «καρακάξες» απάντησαν ότι θα συζητήσουν σήμερα όλα τα δεδομένα και έτσι είναι πιθανό την τελευταία στιγμή να επιστρέψει ο Αλγερινός στους «πράσινους».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: