Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«Ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί στην έδρα του»

Τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε φαβορί του ματς με τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League ο Όλεγκ Κουμπάρεφ, αναφέροντας την δύναμη της Τούμπας. «Σκοπός μας να μην χάσουμε», τόνισε ο τεχνικός των Μολδαβών.

«Ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί στην έδρα του»
Τις δυσκολίες που έχει το ματς με τον ΠΑΟΚ για την Ζίμπρου σχολίασε ο Όλεγκ Κουμπάρεφ στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο τεχνικός των Μολδαβών ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό του φαβορί στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο στόχος είναι να μην έρθει η ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ζίμπρου:

Για το φαβορί της αναμέτρησης: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να εκτιμάμε ο ένας αντίπαλος τον άλλο».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε καλά τους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ. Για μία μικρή περίοδο έχουμε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχουμε δει το στυλ παιχνιδιού βασικών παικτών της ομάδας. Αν θέλουμε να μιλήσουμε συνολικά για την ομάδα, είναι δυνατή, που μπορεί να αλλάζει το στυλ παιχνιδιού της στη διάρκεια του αγώνα. Της αρέσει να είναι το Νο 1 και έχει καλούς και έτοιμους παίκτες. Ξέρουμε ότι στην έδρα της αυτή η ομάδα δεν χάνει ποτέ. Νομίζω ότι περισσότερο θα βασιστεί στο παιχνίδι που θα γίνει εκεί».

Για το αν είναι πιο δύσκολο για τη Ζίμπρου που το πρώτο ματς γίνεται εντός: «Πρέπει να κρατάς και κάποια πράγματα για το δεύτερο παιχνίδι. Γι` αυτό ο σκοπός μας είναι να μην χάσουμε εδώ».

«Δεν φοβόμαστε»
Την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει του ματς τόνισε ο Γιουλιάν Ερχάν. Ο αρχηγός της Ζίμπρου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του επισημαίνοντας:

«Εμείς ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τη νίκη, με αυτό το σκοπό μπαίνουμε στο γήπεδο. Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Δε νομίζω οι αντίπαλοί μας να έχουν άγχος, στο επίπεδο που είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς κάναμε κάποια βήματα ως τώρα στην Ευρώπη και θέλουμε να τα συνεχίσουμε. Δεν φοβόμαστε, νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε ότι μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: