Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«Κόκκινος διάβολος» ο Ρόχο!!

Ολοκληρώθηκε το deal για τη Μαν. Γιουνάιτεντ που ανακοίνωσε τον Μάρκος Ρόχο. «Όνειρο που ανήκω στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου», είπε ο Αργεντινός ο οποίος υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο.

«Κόκκινος διάβολος» ο Ρόχο!
Από χθες είχε γίνει γνωστή η συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σήμερα έπεσαν οι υπογραφές, αφότου ο Μάρκος Ρόχο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μπακ-χαφ έναντι 20 εκατ. λιρών, με τον παίκτη να μετακομίζει στο Ολντ Τράφορντ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνίζομαι πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο και είναι όνειρό μου που θα έχω την ευκαιρία να παίζω σε αυτήν με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο! Είμαι νέος και ανυπομονώ να συνεχίσω να μαθαίνω. Είναι μεγάλη μου ευκαιρία που θα προπονούμαι υπό τις οδηγίες ενός τόσο έμπειρου τεχνικού όπως ο Λουίς Φαν Χάαλ. Θα δουλέψω σκληρά για να κατακτήσουμε με τους συμπαίκτες μου τρόπαια», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρόχο που είχε πολύ καλή παρουσία στο πρόσφατο Μουντιάλ κι έκανε το... κλικ!

«Ο Μάρκος είναι ένας πολύ χαρισματικός αμυντικός. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να αγωνιστεί είτε ως αριστερό μπακ, είτε ως στόπερ. Έχει τεχνική, δύναμη και φυσικά θέληση να μάθει ακόμα περισσότερα, κάτι που σημαίνει πως το μέλλον του είναι λαμπρό. Παίζει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, ήταν πολύ καλός στο Μουντιάλ και είμαι βέβαιος πως αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς», δήλωσε με τη σειρά του ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Την φανέλα με το νούμερο «5» πήρε ο νεοαποκτηθείς άσος, ενώ οι κόκκινοι διάβολοι γνωστοποιήσαν με τη σειρά τους πως ο Νάνι έκανε το... αντίστροφο δρομολόγιο, καθώς θα αγωνιστεί δανεικός για την προσεχή χρονιά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: