Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σπάσε το ταβάνι!!

Στα παιχνίδια με τη Μάιντς ο Αστέρα Τρίπολης έδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και προσπαθεί μέσα στο γήπεδο να δώσει τα διαπιστευτήριά του. Το ίδιο θέλει και απόψε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σπάσε το ταβάνι!
Έτοιμος να κάνει πραγματικότητα το όνειρο μίας ολόκληρης πόλης είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στους ομίλους του Europa League.

Έχοντας κατά νου τον συγκεκριμένο στόχο, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη - ύστερα από τη σπουδαία πρόκριση επί της Μάιντς - υποδέχεται απόψε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Σε σχέση με τον αγώνα με τους Γερμανούς ο πήχης, οι προσδοκίες, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει κατακόρυφα, αφού δεν είναι λίγο πράγμα μία ελληνική επαρχιακή ομάδα να φτάσει στους ομίλους μία τόσο σπουδαίας διοργάνωσης.

Για αυτό τον λόγο οι Αρκάδες σκοπεύουν να βάλουν από σήμερα τις βάσεις της πρόκρισης, ώστε να πάνε στον επαναληπτικό με προβάδισμα που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν για να πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο».

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του Αστέρα είναι 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ελπίζοντας σήμερα να κάνει σημειώσει την τρίτη του επιτυχία μέσα στην έδρα του.

Ο κ. Βεργέτης αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τους Τριπολιτσιώτες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, με τους Λούι, Ζησόπουλο, Γκοϊάν και Παντελιάδη στην άμυνα. Ως «κόφτης» θα παίξει ο Κουρμπέλης, με τους Μουνάφο και Ουστέρο εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση θα είναι οι Ρόλε, Μάσα και Ντε Μπάσις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κιτόκο. Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Τιέ Μπι, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα και Μπακασέτας.

Από την πλευρά του, ο Όσκαρ Γκαρσία θα παρατάξει ως εξής τους Ισραηλινούς: Πάμπλο, Γεΐνι, Γκαρσία, Τίμπι, Σπούνγκιν, Ιγκιέμπορ, Αλ Μπιερμάν, Ζάχαβι, Μπεν Χαΐμ, Πρίτσα, Μπεν Μπασάτ. Στον πάγκο αθ είναι οι Λέβι, Μπεν Χαρούς, Ζιβ, Ράντι, Γκόλντμπεργκ, Λουγκάσι, Ζιβ, Άινμπίντερ και Μπάντας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: