Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Επιβεβαιώνουν το πρόβλημα του Αλφάρο!

Στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους συνδέσμους του γονάτου του –από τα παιδικά του χρόνια- απέδωσαν οι Ισπανοί το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Αλεχάντρο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό.

Επιβεβαιώνουν το πρόβλημα του Αλφάρο
Το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια ήταν ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Αλεχάντρο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «eldorsal.com». Οι Ισπανός μέσος ταλαιπωρείται από τα παιδικά του χρόνια από ένα πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου του και γι’ αυτό οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την απόκτησή του.

Όμως, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως και για άλλους δύο λόγους δεν ολοκληρώθηκε το deal και συγκεκριμένα αυτοί ήταν οικονομικής φύσεως. Ο πρώτος ήταν οι εγγυήσεις πληρωμής και ο δεύτερος ήταν οι όροι που θα είχε στο νέο του συμβόλαιο ο πρώην μέσος της Μαγιόρκα.

Αφού, το deal με τον Παναθηναϊκό δεν προχώρησε, ο Αλφάρο επέστρεψε την Τετάρτη (20/8) στην Ισπανία και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Τενερίφη να είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπό του στις αρχές του καλοκαιριού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: