Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«Απορώ γιατί είμαστε φαβορί»…


Δεν δέχεται τον τίτλο του φαβορί στα ματς με τη Ζίμπρου ο Άγγελος Αναστασιάδης που θεωρεί πως είναι… κόλπο προκειμένου να αγχωθούν οι παίκτες του.

«Απορώ γιατί είμαστε φαβορί»…
Μοιρασμένες είναι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ζίμπρου οι πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο παιχνίδι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», η Ζίμπρου έχει το πλεονέκτημα πως έχει δώσει πολλά επίσημα ματς, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς και τόνισε πως ο αντίπαλος δεν τον φοβίζει, αλλά σίγουρα τον προβληματίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι:

«Το ότι έχει δέκα επίσημα ματς στα πόδια της η Ζίμπρου είναι ένα στοιχείο που κάνει φαβορί την αντίπαλη ομάδα. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ γι' αυτούς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ καλό βαθμό απόδοσης για να ανταπεξέλθουμε σ' αυτό το κομμάτι. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα-πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Πού μας είδαν και ξέρουν πώς είμαστε το φαβορί; Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος, αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω».

Για την εικόνα που έχει για τη Ζίμπρου:

«Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει. Δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει. Είναι πολύ ψηλή ομάδα, πολύ δυνατή στον αέρα και στον τομέα αυτό πολύ ισχυρή. Δεν με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο εμένα, με ενδιαφέρει η προετοιμασία. Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο. Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι θα είναι λάθος. Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς».

Για Βίτορ και Τζαβέλλα:

«Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό. Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που θέλει ο Θεός»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: