Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Στη Γ' Εθνική μέσω εκούσιας εκκαθάρισης!

Χθες ξεκαθάρισε και ο τρόπος με τον οποίο η ΠΑΕ Αρης θα οδηγηθεί στη Γ' Εθνική.

Επειτα από έρευνα των νομικών, δεν προκρίθηκε ο τρόπος που περιέγραψε ο νομικός Βαγγέλης Χατζηιωάννου, αφού δεν είναι βέβαιο ότι η απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης θα ισχύει και του χρόνου τέτοια εποχή. Οι νομικοί των «κιτρίνων» ερεύνησαν το συγκεκριμένο ζήτημα (μέσω ΕΠΟ και Υπουργείου) και κατέληξαν στην απόφαση ότι είναι προτιμότερο να ακολουθηθεί ο δρόμος της εκούσιας εκκαθάρισης, παρά τους κινδύνους που υπάρχουν.

Εκτιμούν ωστόσο ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Αρης θα επιστρέψει στη Β' εθνική, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης.

Από την άλλη όμως, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι πιστωτές και οι πρώην παράγοντες θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα, προσπαθώντας να μπλοκάρουν τις διαδικασίες.

Στο μεταξύ, προκειμένου να είναι και τυπικά καλυμμένος, ο Α.Σ θα περιμένει το αποψινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην ΚΜΑ, προκειμένου να αποστείλει έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο θα ζητάει παράταση 20-25 ημερών προκειμένου να ρυθμίσει ο Αρης τις εκκρεμότητές του για να δηλώσει συμμετοχή στη Γ' εθνική.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: