Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Μάντζαρης: «Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι»

Ανέτοιμη, αλλά διαρκώς βελτιωμένη χαρακτήρισε την Εθνική ομάδα ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη φιλική νίκη επί της Τουρκίας.

Μάντζαρης: «Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι»
Η Εθνική δεν είναι ακόμη έτοιμη, αλλά θα είναι όταν πρέπει και θα γίνεται διαρκώς καλύτερη, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη φιλική νίκη επί της Τουρκίας.

«Από την αρχή της προετοιμασίας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και φαίνεται στο γήπεδο. Είχαμε και σήμερα κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή μας. Πιστεύω πως ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε ομάδα 20 ημερών και δεν γίνεται να είμαστε έτοιμοι. Όμως δουλεύουμε σκληρά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μεγάλη δίψα και θέληση για διάκριση. Πιστεύω πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακόμη και στο Μουντομπάσκετ παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι», τόνισε.

Για την επιστροφή του Νικ Καλάθη είπε: «Ο Νικ είναι για μας μια σπουδαία λύση, ένας παίκτης που παίζει στο ΝΒΑ και χαιρόμαστε που τον έχουμε πίσω. Μακάρι να είναι γερός και δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα».

Σχετικά με την προσπάθεια της Εθνικής να παίξει γρήγορα, ανέφερε: «Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε το υλικό να παίξουμε πιο γρήγορα. Η αρχή και το τέλος είναι η άμυνα, αλλά και στην επίθεση γινόμαστε καλύτεροι και βάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Μέρα με τη μέρα θα φτάσουμε εκεί που μπορούμε».

Τέλος, για το τι θα ικανοποιήσει την Εθνική σε αυτό το Μουντομπάσκετ, τόνισε: «Η ομάδα θα είναι ικανοποιημένη αν ξέρουμε όλοι πως έχουμε δώσει το 200% και έχουμε αφήσει την ψυχή μας στο γήπεδο. Το αν θα βγούμε δεύτεροι ή 15οι, αυτό δεν το ξέρω. Αλλά αν έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό, ας χάσουμε από καλύτερους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: