Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«Έπαιξαν πολύ καλύτερα από ‘μας»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος ήταν πολύ καλύτεροι από τους δίκοπε του, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο φιλικό κόντρα στην Τουρκία.

«Έπαιξαν πολύ καλύτερα από ‘μας»
Ο τεχνικός των γειτόνων τόνισε πως στην αρχή της αναμέτρησης, οι παίκτες του έχασαν πολλά σουτ και έμειναν πίσω στο σκορ. Τόνισε πως του λείπουν σημαντικοί παίκτες αυτή τη στιγμή από το ρόστερ για τα Παγκόσμιο Κύπελλο και στάθηκε στην εμπειρία της Ελλάδας και στη δυνατή έδρα που διαθέτει, ενώ εστίασε στην πίεση σε όλο το γήπεδο και στη ζώνη.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα. Νομίζω πως έπαιξαν πολύ καλύτερα από μας. Ειδικά στην αρχή του αγώνα, εμείς χάσαμε πολλά σουτ στην επίθεση σε εκείνο το διάστημα και μετά συνεχώς ‘κυνηγούσαμε’ στο σκορ. Μας λείπουν παίκτες-‘κλειδιά’ σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουμε πρόβλημα στο σκορ. Προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν είναι εύκολο.

Η ελληνική ομάδα είναι πολύ έμπειρη, έχει πολύ καλό προπονητή και σημαντικούς παίκτες σε ομάδες της Ευρωλίγκας, ενώ, παίζοντας και στην έδρα της, είναι φυσικό να νικά,. Για μας, ήταν ένα καλό τεστ, όπως με την πίεση σε όλο το γήπεδο που κατέληγε σε ζώνη. Το τελικό σκορ, ωστόσο, δείχνει την πραγματική εικόνα για τις δύο ομάδες στον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: