Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τελειώνει του Σάμαρη!!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα. Φήμες ότι ο διεθνής χαφ πετάει για Λισαβόνα.

Τελειώνει του Σάμαρη!
Όσο περνούν οι ώρες ο Ανδρέας Σάμαρης δείχνει πως δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και – εκτός απρόοπτου – θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Από το μεσημέρι έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο διεθνής άσος βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τη Λισαβόνας, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό τη Ρώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «αετοί» επανήλθαν σήμερα το πρωί με πρόταση που είναι 10+ εκατ. ευρώ για τον διεθνή μέσο και όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες θα συναινέσουν στην πώλησή του, παραχωρώντας μετά τον Λιούμπομιρ Φέισα έναν ακόμη παίκτη στους «αετούς».

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας προχωρούν στην μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ, του Σουηδού τουρκικής καταγωγής εξτρέμ που τον είχε απασχολήσει και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι.

Έτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και των Τούρκων για την επικείμενη αγορά του ποδοσφαιριστή από την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Φέτος ο Ντουρμάζ είχε 33 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα Τουρκίας, ενώ ο 25χρονος άσος έχει 17 συμμετοχές και 1 γκολ στην εθνική Σουηδίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: