Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Μελαγχόλησε τον… Παναθηναϊκό η Ζενίτ!! (video)

Αυτό που θα μπορούσε -βάσει εικόνας- να έχει κάνει στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός, έκανε η Ζενίτ. Οι Ρώσοι πέρασαν με 1-0 απ’ την έδρα της Σταντάρ κι έβαλαν το… ένα πόδι στους ομίλους του Champions League.
Την «αυτοκτονία» που διέπραξε στην προηγούμενη φάση του Champions League υπενθύμισε η Ζενίτ στον Παναθηναϊκό.

Σε αντίθεση με τους «πράσινους», που δεν είχαν εξαργυρώσει τις μεγάλες ευκαιρίες τους στο πρώτο παιχνίδι με τη Σταντάρ, οι Ρώσοι επικράτησαν 1-0 στη Λιέγη (με γκολ του Σάτοφ) κι έγιναν ακόμα πιο ακλόνητο φαβορί για να βρεθούν στους ομίλους του Champions League.

Κάτι που κατάφερνε όμως την ίδια ώρα όμως και η Πόρτο. Αν κι έπαιζαν εκτός έδρας, οι «δράκοι» ήταν ανώτεροι της Λιλ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και χάρη σε τέρμα του Ερέρα στο 66’ έφυγαν με ένα «χρυσό» διπλό (1-0) που τους φέρνει μια ανάσα από τα «αστέρια».

Μεγάλο προβάδισμα, δε, για να βρεθεί εκεί απέκτησε και η Σέλτικ. Η ομάδα του Νιλ Λένον δεν κατάφερε να προστατέψει το γκολ του ΜακΓκρέγκορ (η Μάριμπορ απάντησε γρήγορα με τον Μπόχαρ) ωστόσο διατήρησε ως το τέλος το 1-1 που θα πρέπει να… προσπαθήσει για να μην αξιοποιήσει στη Σκωτία.

Όσο για τις Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, επίσης θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη εβδομάδα. Κι αυτό διότι οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν στο τέλος με τον Βίτεκ (οι Λευκορώσοι είχαν προηγηθεί με αυτογκόλ του Γιαμπλόνσκι) και με το τελικό 1-1 διατήρησαν ελπίδες για να κάνουν την έκπληξη στη ρεβάνς.




Αναλυτικά τα παιχνίδια των πλέι-οφ του Champions League

Τρίτη, 19/8

Μπεσίκτας-Άρσεναλ 0-0

Κοπεγχάγη-Λεβερκούζεν 2-3
(9’ Γιόργκενσεν, 13’ Αμαρτέι - 5’ Κίσλινγκ, 31’ Μπελαραμπί, 42’ Σον)

Νάπολι-Μπιλμπάο 1-1
(68’ Ιγκουαΐν - 41’ Μουνιαΐν)

Σάλτσμπουργκ-Μάλμε 2-1
(16’ Σίμερ, 54’ Σοριάνο - 90’ Φόρσμπεργκ)

Στεάουα-Λουντογκόρετς 1-0
(88’ Τσίπτσιου)

Τετάρτη, 20/8

Άαλμποργκ-ΑΠΟΕΛ 1-1
(16’ Τόμσεν - 54’ Βινίσιους)

Λιλ-Πόρτο 0-1
(66’ Ερέρα)

Μάριμπορ-Σέλτικ 1-1
(14’ Μπόχαρ - 6’ ΜακΓκρέγκορ)

Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-1
(80’ Βίτεκ - 44’ αυτ. Γιαμπλόνσκι)

Σταντάρ Λιέγης-Ζενίτ 0-1
(16’ Σάτοφ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: