Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

“Ο Άγγελος έκανε καλά”

vasilakos
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος.
Μίλησε για την πειθαρχία του Άγγελου Αναστασιάδη και το περιστατικό με τους Βίτορ και Τζαβέλλα και υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ζίμπρου.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για την απόφαση του Αναστασιάδη που έχει εκτός αποστολής τους Βίτορ και Τζαβέλλα τόνισε:
“Μα αν θυμάστε καλά και πριν από λίγο καιρό ο Αναστασιάδης θα προσπαθήσει να περάσει την μαγκιά στον ΠΑΟΚ. Είναι η δύναμη η τακτική και μετά από εκεί και πέρα η πειθαρχία. Αν δεν υπάρχει κάτι από αυτά τα τρία τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις και αυτός που θα την πληρώσει στο τέλος θα είναι ο προπονητής, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει αυτός. Ο Άγγελος έκανε καλά με τους δυο παίκτες. Πλέον πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι οι εποχές που έμπαιναν στο γήπεδο για να παίξουν μόνο για τη φανέλα έχουν τελειώσει. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή με τις κινήσεις που κάνει αλλάζει σελίδα. Η πολύ δουλειά και η προσπάθεια που κάνει για να κλείσει την ψαλίδα”.
Για το ότι υπάρχει ρίσκο υπογράμμισε:
“Ρίσκο το οποίο το μπορεί να το ξέρει πάντα ο προπονητής, αλλά και το άλλο που έκαναν μέχρι τώρα δεν είχε επιτυχία. Δεν είναι καλό να αλλάζουμε δέκα παίκτες κάθε χρόνο. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα χρειάζεται ένα-δύο ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο. Θεωρώ πως όλα είναι καλά”.
Για το αν θα πετύχουν οι αλλαγές που θα κάνει ο Αναστασιάδης σήμερα είπε:
“Για να δώσουμε μια πλήρη εικόνα όλοι λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σέντερ μπακ. Ο Αναστασιάδης έβγαλε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, τον Βιτόρ εκτός ομάδος, έβαλε τρεις αμυντικούς και θεωρώ πως δεν χρειάζεται στόπερ. Επομένως ο προπονητής έχει τους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν μία θέση, αλλά πολλές. Θα πάρει από κάποια άλλη θέση ποδοσφαιριστή, θα φτιάξει την άμυνα και θα συνεχίσει. Θα προσπαθήσει να κάνει παίκτες με πολλές επιλογές. Μπορεί να πάρει έναν επιθετικό και να τον κάνει σέντερ μπακ. Αυτό είναι ένα ρίσκο όμως”.
Για το παιχνίδι με τη Ζίμπρου υποστήριξε:
“Το μόνο που μπορώ να πω για το παιχνίδι είναι ότι θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μην υποτιμήσει την αντίπαλη ομάδα και είδαμε τον αντίπαλο προπονητή που έκανε υποτιμητικά σχόλια για την ομάδα του, είπε ότι έχουμε φτάσει στο ψηλό σκαλί, ο ΠΑΟΚ είναι κλάσεις ανώτερος και ξέρεις αυτό δείχνει έναν αποπροσανατολισμό για το παιχνίδι για να μπορέσει μπορέσει να πάρει κάτι από αυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παραμυθιαστεί από τις δηλώσεις αυτές”.
Για τον Λόραν που είχε την πειθαρχία πάνω απ’ όλα προσέθεσε: 
“Πιστεύω ότι ο Άγγελος βαδίζει στο πλάνο του ΠΑΟΚ της εποχής του Λόραν, που είχε πειθαρχία, όμως τα πράγματα θεωρώ πως είναι διαφορετικά. Έχει πιο πολύ δυναμική και τρέξιμο και μπορεί να αναπληρώσει αλλά όταν υπάρχει πειθαρχία μπορούν να λυθούν όλα”.
Για το αν ο Λόραν θα αντιδρούσε έτσι συμπλήρωσε:
“Παίζαμε στην Καστοριά και το γήπεδο ήταν ξερό. Σάββατο πρωί που είχαμε προπόνηση ο Κούδας ζήτησε από τον Λόραν να μην κάνει προπόνηση για να είναι σε καλή κατάσταση και να κάνω μασάζ και του είπε ναι Γιώργο έλα για προπόνηση τη Δευτέρα και έτσι έμεινε εκτός ομάδας”.
Τέλος ο Βασίλης Βασιλάκος κατέληξε:
“Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τα δεδομένα που πιέζουν τον αντίπαλο θα είναι καλύτεροι στην πίεση και στα τρεξίματα. Θεωρώ όμως ότι τα έχουμε δει όλοι ότι υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: