Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«Σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς»

Αν και σέβεται τη Ζίμπρου, ο ΠΑΟΚ στοχεύει να κάνει δύο νίκες απέναντί της και να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς, όπως τόνισε ο Γιάννης Σκόνδρας.

«Σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς»
Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League σύμφωνα με τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Ζίμπρου.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπει από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος, όπως μαρτυρούν και οι τρεις προκρίσεις που έχει πάρει ως τώρα.

Αναλυτικά:

«Είναι το πρώτο επίσημο ματς για μας και είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε προετοιμαστεί δύο μήνες τώρα γι' αυτό το ματς. Σίγουρα ο αντίπαλος έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε την ποιότητα και την ομάδα για να ανταπεξέλθουμε και στα δύο ματς. Να φανούμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο

Θα είναι μία δύσκολη ομάδα έχει ήδη περάσει τρεις γύρους. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και να το δείξουμε στο γήπεδο. Αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να τα δούμε ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο, αν είναι εφικτό αν πάρουμε σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Πρέπει να μπούμε δυνατά για να πάρουμε προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση
» τόνισε ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα παίξει στο κέντρο της άμυνας ή το δεξί άκρο:

«Θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής, το ίδιο ισχύει και για όλους τους παίκτες. Δεν σημαίνει κάτι το αν θα παίξω στόπερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: