Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Βγήκε βολτίτσα στην Ισλανδία!

Ούτε καν που διανοήθηκε να αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα στη Στιάρναν η Ιντερ, νικώντας 3-0 μέσα στην Ισλανδία την αντίπαλό της στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa Laeague.

Βγήκε βολτίτσα στην Ισλανδία
Η Ιντερ νίκησε 3-0 τη Στιάρναν την Ισλανδία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League και «σφράγισε» την πρόκριση ουσιαστικά από τώρα για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μην περιμένοντας καν τη ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη στο «Μεάτσα».

Από εξαιρετική πάσα του Ντοντό, ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ στο 41', ενώ ο πρώτος στο 48’ με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Ζόναταν έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ντ'Αμπρόζιο στο 89' με άπιαστο σουτ.


Η σύνθεση της Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ζόναταν (75' Ντ' Αμπρόζιο), Ζουάν Ζεσούς, Βίντιτς, Ρανόκια, Ντοντό, Μ'Βιλά, Κόβατσιτς, Ερνάνες (88' Κουζμάνοβιτς), Μπότα (60' Οσβάλντο), Ικάρντι


Νωρίτερα, η Ντνίπρο νίκησε δύσκολα τη Χάιντουκ Σπλιτ 2-1 στην Ουκρανία και οι δυο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Κροατία. Ο Σούσιτς έκανε το 0-1 στο 47’, ο Κάλινιτς ισοφάρισε στο 50’ και ο Σακόφ στο 88’ διαμόρφωσε το 2-1. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: