Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«Έδεσε» και Τζέκο η Σίτι!!

Στην πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν Μάντσεστερ Σίτι και Έντιν Τζέκο. Νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών υπέγραψε ο Βόσνιος επιθετικός.

«Έδεσε» και Τζέκο η Σίτι!
Ανανεώσεων… συνέχεια στη Μάντσεστερ Σίτι! Όπως ανακοίνωσαν οι «πολίτες», ο Έντιν Τζέκο επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2018, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών!

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Σίτι, είναι το δεύτερό μου σπίτι, οπότε ήταν μία εύκολη απόφαση για να μείνω εδώ και γι' άλλα χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Έντιν Τζέκο στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι και πρόσθεσε:

«Ήξερα από την αρχή πως όταν πρωτοήρθα, ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να βρω καλύτερο μέρος από εδώ. Έχω εγκλιματιστεί απόλυτα, γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, το κλαμπ, την ομάδα, πολύ καλά και πιστεύω πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Τα τελευταία 3,5 χρόνια γράψαμε ιστορία όλοι μαζί και θεωρώ πως είμαστε μόνο στην αρχή. Υπάρχουν ακόμα πολλοί στόχοι που θέλω να κατακτήσω στην καριέρα μου και γι’ αυτό είμαι στο καλύτερο μέρος κατά τη γνώμη μου. Οι οπαδοί πάντα μου έδειχναν πίστη στις δυνατότητές μου και γι’ αυτό νιώθω αγάπη τόσο για εκείνους που είναι στο Μάντσεστερ, όσο και γι’ αυτούς που είναι παγκοσμίως». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: