Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Δέλλας: «Να γνωρίσουν την καινούρια ΑΕΚ»

Ευκαιρία να… συστηθεί στον κόσμο της χαρακτήρισε για την ΑΕΚ το φιλικό με τη Ρόμα ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» επαίνεσε τη σοβαρότητα της ομάδας με τον Ρήγα και στράφηκε στο σαββατιάτικο ματς.

Δέλλας: «Να γνωρίσουν την καινούρια ΑΕΚ»
Με τον Ρήγα Φεραίο έπαιζε την Τετάρτη η ΑΕΚ (4-0) αλλά το μυαλό όλων, όπως είναι λογικό, βρίσκεται στο μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα.

Μετά τη λήξη του σημερινού τεστ, ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξε η «Ένωση». Και κατόπιν σχετικής ερώτησης που δέχθηκε, στράφηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας καθώς υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Σήμερα ήμασταν σοβαροί και αυτό ήταν το ζητούμενο για το συγκεκριμένο φιλικό. Πάλι, βέβαια, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και αυτό είναι ένα θεματάκι που θα πρέπει να το κοιτάξουμε.

Πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και στόχος μας πλέον είναι σιγά-σιγά να μοντάρουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»
, είπε αρχικά ο Δέλλας. Και αναφερόμενος έπειτα στο ματς με τους «τζιαλορόσι», σημείωσε:

«Το φιλικό με την Ρόμα είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος για να γνωρίσει, ας το πούμε έτσι, τη νέα ομάδα και πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου θα δώσει και κίνητρο στα παιδιά. Είναι ένα πολύ μεγάλο φιλικό για εμάς και πρέπει να το χαρούμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Θα βγάλουμε πάντως και κάποια συμπεράσματα, αλλά πάνω από όλα αυτό το ματς πρέπει να το χαρούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: