Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τρέλα για ΑΕΚ και Ρόμα!

Σε ρυθμούς… Ρόμα κινούνται όλοι πλέον στην ΑΕΚ. Τεράστια η ζήτηση στα εισιτήρια, αυξήθηκε και η κίνηση στα διαρκείας. Ετοιμάζει τους «βασικούς» ο Δέλλας.

Τρέλα για ΑΕΚ και Ρόμα

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΠΑΕ, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 25.000 φίλοι της ομάδας, παρότι ο αγώνας διεξάγεται στις 23 Αυγούστου και ακόμη αρκετός κόσμος είναι εκτός Αθηνών. Παράλληλα, το συγκεκριμένο ματς αλλά και η πολύ καλή εικόνα της ομάδας στα φιλικά έχουν αυξήσει τους ρυθμούς διάθεσης των διαρκείας τις τελευταίες μέρες και έχουν ήδη ξεπεράσει τις 8.000. Πέρσι είχαν διατεθεί περίπου 12.000 κάρτες.

Στο μεταξύ, ο Τραϊανός Δέλλας άφησε ελεύθερο το πρωινό της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του, αλλά το απόγευμα θα υπάρχει κανονικά προπόνηση. Στο μεγάλο φιλικό του Σαββάτου ο προπονητής της ΑΕΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα που προορίζει σαν βασική για τη νέα σεζόν και πιθανότατα το σχήμα θα είναι ίδιο με αυτό που ξεκίνησε απέναντι στη Νίκη Βόλου: Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πεταυράκης, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφών, οριστικές αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Η περίπτωση του Τσούλι δεν απασχολεί, αφού αν αποκτηθεί επιθετικός θα είναι κάποιος κλασικός φορ κι όχι «περιφερειακός».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: