Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

«Κανένα πρόβλημα για την άδεια»

Τη βεβαιότητά τους πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας εξέφραζαν χθες στον Ηρακλή για το γεγονός πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκοι» δεν κατέθεσαν φάκελο στις 21 Αυγούστου, ζητώντας παράταση με έγγραφό τους ως την Παρασκευή 19/9 ώστε –με δεδομένες και τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς- να καταθέσουν πλήρως τα απαραίτητα έγγραφα-στοιχεία που θα «περάσουν» από τον έλεγχο της Επιτροπής.

Στη Μίκρα παρέλαβαν χθες τις ενημερότητες, καθώς απαιτούνταν μια απαραίτητη διαδικασία από την πλευρά της ΔΟΥ και του ΙΚΑ, που είχε να κάνει με την πιστοποίηση των οφειλών, το διακανονισμό τους και την πληρωμή (η πρώτη δόση πληρώθηκε και γι’ αυτό εστάλησαν στη Μίκρα οι ενημερότητες). Από τη στιγμή που διευθετήθηκαν αυτά τα θέματα, στον Ηρακλή υπογραμμίζουν πως το ζήτημα εξασφάλισης της άδειας είναι τυπικό και θα την αποκτήσουν στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Απαραίτητα στοιχεία άλλωστε (όπως σ’ όλες τις ανάλογες περιπτώσεις) είναι το νέο μετοχολόγιο έπειτα από την αλλαγή στην ιδιοκτησία, τη δημοσίευση της ΑΜΚ στο ΦΕΚ και τα προσωπικά έγγραφα (ποινικά μητρώα) του νέου Δ.Σ. που έχει η ΠΑΕ.

Ενήμερος ο Παπαθανασάκης

Για τη χθεσινή εξέλιξη ενημερώθηκε σχετικά ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Γνώριζε τα στοιχεία της υπόθεσης και δεν αποτέλεσε έκπληξη. Συζήτησε με τους συνεργάτες του το ενδεχόμενο να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα, έπειτα από τα όσα ακολούθησαν την ανακοίνωση της Επιτροπής, ωστόσο αποφάσισε να μην προχωρήσει σ’ αυτή την κίνηση, από τη στιγμή που το ζήτημα είναι τυπικό και η ΠΑΕ θα λάβει την άδεια στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής. Από τη διαδικασία έγκρισης θα περάσει και ο ίδιος, έχοντας ετοιμάσει το νομικό επιτελείο του τα απαραίτητα έγγραφα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: