Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Σκέψεις για… τριάδα!

Με δεδομένο ότι η Ντιναμό Μόσχας είναι πολύ ποιοτική ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται πολύ έντονα να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς κόντρα στους Ρώσους.

Σκέψεις για… τριάδα
Έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό από πλευράς προσώπων πρέπει να περιμένουμε στο ματς με την Ντιναμό Μόσχας, συγκριτικά με αυτόν που παρουσιάστηκε στην αρχή της αναμέτρησης με την Καλλονή.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να δούμε το «τριφύλλι» (τουλάχιστον στο ξεκίνημα) να παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Φαίνεται πως είναι κάτι εξετάζει πολύ σοβαρά ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας, λόγω του ότι έχουν κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν την… ζημιά. Όπως οι Βαλμπουενά, Κουράνι και όχι μόνο.

Αρχικά, μάλλον θα δούμε στους αρχικούς έντεκα τους Λαγό, Τριανταφυλλόπουλο, Καρέλη και Ντίνα, που εξαιρουμένου του τελευταίου, μπήκαν αλλαγή στην Μυτιλήνη.

Ίσως δούμε αλλαγή τακτικής και έναν σύστημα όπως το 3-4-3 ή το 3-6-1.

Στην προπόνηση της Τρίτης αναμένεται να φανούν περισσότερα από όσα έχει στο μυαλό του για το ματς της Πέμπτης (18/9, 20:00) και ποιους σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην άμυνα ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σπύρο Ρισβάνη για αυτό το πλάνο.

Ο νεαρός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα και χθες και λογικά στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει τις προπονήσεις. Άρα, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Πλατανιά την Κυριακή (20:30). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: