Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα προσθήκη στο ρόστερ του Άρη!!

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Χιντασέλι ανακοίνωσε ο Άρης. «Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική», δήλωσε ο 20χρονος μέσος. Ακολουθεί ο Βάσκο Φερνάντεζ.

Νέα προσθήκη στο ρόστερ του Άρη
Νέα προσθήκη στο ρόστερ του Άρη. Οι «κίτρινοι» απέκτησαν τον νεαρό εξτρέμ, Αλέξανδρο Χιντασέλι ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας.

Αύριο αναμένεται να τελειώσει η περίπτωση του Βάσκο Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΣ ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Χιντασέλι.

Ο 20χρονος μέσος (αγωνίζεται και στις δύο πλευρές), ο οποίος έκανε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας στο “Δασυγένειο”, γεννήθηκε στις 16/2/1994 στην πόλη Βορονές της Γεωργίας, έχει ύψος 1,76 και βάρος 70 κιλά.

Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Δόξα Δράμας. Στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αγωνίστηκε δύο σεζόν (2012-’13 και 2013-’14) και μετράει συνολικά 34 συμμετοχές.

«Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική»

Ο Αλέξανδρος Χιντασέλι δήλωσε στο arisfc.gr: «Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και χαίρομαι που θα φοράω τη φανέλα της. Ήδη έκανα την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες μου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του, αλλά και να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν στις δυνατότητές μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: