Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Επέστρεψε στην Ισπανία ο Σερμαντίνι!!

Με τη φανέλα της Σαραγόσα θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Αυτή θα είναι η δεύτερη διαδοχική φορά που ο Γεωργιανός σέντερ μεταβαίνει από τον Ολυμπιακό στην ισπανική ομάδα.

Επέστρεψε στην Ισπανία ο Σερμαντίνι!
Τον… έφαγαν τα δρομολόγια. Ο λόγος για τον Γκιόργκι Σερμαντίνι που επέστρεψε στην Σαραγόσα για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο!

Συγκεκριμένα, η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρονο σέντερ για το επόμενο έτος. Κοινό χαρακτηριστικό της εν λόγω υπόθεσης είναι πως πριν ήταν στον Ολυμπιακό, όπως ακριβώς συνέβη και το καλοκαίρι του 2013.

«Μοιάζει σα να μην έφυγε ποτέ από την Σαραγόσα ο Γκιόργκι. Θα φέρει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει παίξει σε σπουδαίους συλλόγους σε μικρή ηλικία, ενώ έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις», ήταν τα λόγια του νέου προπονητή του, Χοακίν Ρουίς.

Κατά την διάρκεια της εξάμηνης -πρώτης- θητείας του Γεωργιανού αθλητή με την Σαραγόσα, αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη του συλλόγου, έχοντας κατά μέσο όρο 12.9 πόντους και 5.9 ριμπάουντ στην Liga Endesa, ενώ πρόσθεσε 9 πόντους και 5.6 ριμπάουντ στο Eurocup.

Όσον αφορά στην τελευταία του περίοδο με τους «ερυθρόλευκους», ο Σερμαντίνι σκόραρε συνολικά 5.7 πόντους σε 9 ματς της Ευρωλίγκας, μαζεύοντας και 3.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: