Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

«Το δυσκολότερο παιχνίδι του ομίλου»

Μόνο χαλαρά δεν αντιμετωπίζει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός δε δίστασε να τονίσει ότι η δοκιμασία της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καραϊσκάκη» θα ‘ναι η δυσκολότερη του ομίλου.

«Το δυσκολότερο παιχνίδι του ομίλου»
Καθοριστικό για την πορεία της Ατλέτικο στο Champions League χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αν και πρόκειται για πρεμιέρα, ο Αργεντινός τόνισε ότι η καυτή ατμόσφαιρας στο «Καραϊσκάκη», σε συνδυασμό με τη δυναμικότητας των «ερυθρόλευκων» και του μικρού διαστήματος που μεσολάβησε από το ντέρμπι με τη Ρεάλ, κάνουν το παιχνίδι της Τρίτης το δυσκολότερο του ομίλου.

Άλλωστε, ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του έχει ξεχάσει ήδη την περσινή εκπληκτική σεζόν, ενώ αναφερόμενος στον Μίτσελ, δεν παρέλειψε ν’ ανταποδώσει τα κολακευτικά του λόγια.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμεόνε

Για τη διατήρηση της ταυτότητας της Ατλέτικο: «Πάντα κοιτάζω την πραγματικότητα και αυτό που έχω μπροστά μου. Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα. Ήρθαν νέοι παίκτες, με χαρακτηριστικά που πρέπει να δέσουμε με αυτά των υπολοίπων. Δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού που χτίσαμε τα τελευταία χρόνια ως ομάδα. Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο και πάνω σε αυτό συνεχίζουμε το χτίσιμο της Ατλέτικο Μαδρίτης».

Για τις λίγες μέρες που μεσολαβούν από το ντέρμπι με τη Ρεάλ: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Οι παίκτες που δεν έπαιξαν το Σάββατο προπονήθηκαν δυνατά και οι άλλοι έκαναν αποθεραπεία. Θα δούμε πώς είναι στην προπόνηση και θα αποφασίσουμε ποιες θα είναι οι αλλαγές. Το αυριανό θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου, λόγω της πολύ καυτής ατμόσφαιρας, του δυνατού αντιπάλου και του γεγονότος ότι υπάρχει πολύ μικρή χρονική απόσταση από το παιχνίδι με τη Ρεάλ».

Για τη σύνδεση με την περσινή σεζόν: «Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι σε Ισπανία και Ευρώπη, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Φέτος ξεκινάμε από την αρχή. Το Champions League είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση και το κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή ανάγνωση για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο άνετοι στο γήπεδο».

Για τη μετατόπιση του Κόκε στα χαφ: «Οπισθοχωρώντας προς το κέντρο, ο Κόκε έφερε ισορροπία στο παιχνίδι και επέτρεψε στους πλάγιους να επιτεθούν πιο δυναμικά. Για 25 λεπτά είδαμε τι σημαίνει η παρουσία του εκεί. Δε σημαίνει ότι θα παίζει πάντα εκεί. Εξαρτάται από το πώς θα διαβάζω κάθε φορά το παιχνίδι και ελπίζω η απόφασή μου σε κάθε περίπτωση να είναι σωστή και να βοηθά την ομάδα».

Για τα καλά λόγια του Μίτσελ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που λέει καλά πράγματα για μένα. Δεν θέλω να μείνω όμως εκεί. Άσχετα αν υπάρχουν καλά ή άσχημα σχόλια για μένα, εγώ θέλω να επικεντρώνομαι στην δουλειά μου. Να είμαι όσο πιο καλός μπορώ. Πέραν της ευγνωμοσύνης που νιώθω και για τον κόουτς και για τα ΜΜΕ, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

Για τις προηγούμενες συναντήσεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού: «Έχουμε βρεθεί κι έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι όταν ήμουν και στη Σεβίλλη. Ήρθε σε μια ομάδα όπου είχε ήδη προλειάνει το έδαφος για το πρωτάθλημα. Το κατέκτησε κι εκτός αυτού, έδωσε στιλ και προσωπικότητα στην ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έκανε πολύ καλή πορεία. Έχει πολύ καλά άκρα, δυνατό άξονα, δυνατούς και έμπειρους αμυντικούς και θεωρώ πως έχει βάλει για τα καλά την σφραγίδα του στην ομάδα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: