Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ρανιέρι, Μπάγεβιτς και… Λεβ!

Ομιλία του προπονητή της Γερμανίας και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Γιόακιμ Λεβ υπήρξε την Τρίτη στο συνέδριο προπονητών στην Αγία Πετρούπολη που παρακολουθούν οι Κλαούντιο Ρανιέρι, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ρανιέρι, Μπάγεβιτς και… Λεβ
Προτελευταία ημέρα του συνεδρίου ομοσπονδιακών προπονητών που συνδιοργανώνουν FIFA και UEFA στην Αγία Πετρούπολη με θέμα την αποτίμηση του Μουντιάλ 2014.

Στο πρωινό πρόγραμμα υπήρχε ομιλία του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Σε αυτήν ανέλυσε το πλάνο του από την προκριματική φάση έως την τελική του Μουντιάλ, που οδήγησε στον επιθυμητό στόχο.

Το απόγευμα προβλέπεται να γίνουν παρατηρήσεις σε θέματα τακτικής από εξειδικευμένους συνεργάτες της FIFA και της UEFA, ενώ αύριο θα γίνει ανάλυση σε θέματα διαιτησίας.

Ως γνωστόν το συνέδριο παρακολουθεί ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Κλαούντιο Ρανιέρι και γευμάτισε με τον Φάμπιο Καπέλο, ενώ είχε συναντήσεις με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον, τον Αντόνιο Κόντε, τον Ντιντιέ Ντεσάμ, τον Τιμούρ Κετσπάγια, τον Ζεράρ Ουγέ και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: