Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν τρομάζει…!!

Τα κατορθώματα της δεν τον τρομάζουν! Ο Ολυμπιακός γνωρίσει τη δυσκολία της αποστολής αλλά υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης με στόχο το καλό αποτέλεσμα απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο του Μίτσελ.

Δεν τρομάζει…
Ό,τι έκανε πέρσι, το έκανε!

Ο Ολυμπιακός δεν τρομάζει από τα κατορθώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζεται για την αποψινή μάχη με τους πρωταθλητές Ισπανίας με στόχο να ξεκινήσει επιτυχημένα την πορεία του στην εφετινή διοργάνωση.

Η αποστολή του σαφώς εξαιρετικά δύσκολη, αλλά όλοι στον Πειραιά γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε σίγουρος –όπως και πέρσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν- πως η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο πρόκειται να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, ως μια συνέχεια από τις περσινές εμφανίσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός όμως έχει και έναν ακόμη λόγο για να είναι παθιασμένος σήμερα στο Καραϊσκάκη! Απέναντί του δεν είναι μια οποιαδήποτε ισπανική ομάδα! Αλλά όπως παραδέχθηκε η αιώνιά του αντίπαλος!

«Για εμένα ήταν ο πραγματικός αιώνιος αντίπαλος, πολύ περισσότερο από την Μπαρτσελόνα. Πάντοτε τους το έλεγα, αλλά δεν με πίστευαν», ήταν τα λόγια του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παραδεχόμενος –ουσιαστικά- το έξτρα κίνητρο το οποίο έχει σήμερα.

Το κίνητρο αυτό πρόκειται να το περάσει στους παίκτες του… Τα λόγια του Ρομπέρτο χθες αποδεικνύουν ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν σήμερα για το καλύτερο…

Τα πλάνα του Μίτσελ

Ο Μίτσελ το ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί η αγωνιστική λογική της ομάδας του… Ωστόσο αυτό δεν πάει να πεί ότι δεν θα προσαρμόσει τα πλάνα του στην σημερινή του αντίπαλο, στα δυνατά και τα… αδύνατά της σημεία.

Δύναμη στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες, έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού.

Η Ατλέτικο ξέρει πολύ καλά να κουράζει τον αντίπαλό της και να «χτυπάει» την κατάλληλη στιγμή και ο Ισπανός προπονητής θέλει τρέξιμο, πρέσινγκ, να κυνηγούν οι παίκτες του όλες τις φάσεις και να μη δώσουν ευκαιρίες στους αντιπάλους τους.

Στις σκέψεις του είναι να «γεμίσει» το κέντρο, βάζοντας δηλαδή και τον Ντινγκά, και τον Κασάμι, και τον Μιλιβόγεβιτς, και τον Τσόρι. Με έναν να βγαίνει στην άκρη, αλλά περισσότερο να παίζει στον άξονα, δίνοντας πολλές φορές την πλευρά στον Μασουάκου.

Στην συνέντευξη Τύπου δεν έκανε γνωστό ποιον επιθετικό να προτιμήσει αλλά όπως φάνηκε από τις ασκήσεις χθες στο Ρέντη, ο Διαμαντάκος ο οποίος έχει καλύτερο ρυθμό από τον Μήτρογλου, μάλλον θα είναι στην 11άδα.

Σε αυτή αναμένεται να βρεθεί και ο Αφελάι με τους Ντουρμάζ, Φουστέρ να είναι έτοιμοι αλλά όχι και οι πρώτες επιλογές. Ο Ολλανδός μπορεί να παίξει τόσο στη… γραμμή όσο και πιο κοντά στον άξονα, κάτι που συμβαδίζει με το πλάνο του Μίτσελ .

Στην άμυνα οι Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Μασουακού είναι σίγουροι, λογικά και ο Μποτία, ενώ για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Ελαμπντελαουί είναι πλέον το φαβορί, όχι μόνον γιατί τον ξεκούρασε ο Μίτσελ, αλλά και γιατί αισθάνεται ορισμένες ενοχλήσεις ο Σαλίνο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: