Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

«Μπλόκο» στη Λεωφόρο!!

Με επ' αόριστον αναβολή απειλείται η ανακαίνιση της Λεωφόρου, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο άναψε «κόκκινο» για τα 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια! Μόνο με απόφαση της Δούρου προσβάλλεται η απόφαση.

«Μπλόκο» στη Λεωφόρο!

Το Ελεγκτικό Συνέδριο επιχειρεί να βάλει στοπ στην ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς το 6ο κλιμάκιο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου άναψε το «κόκκινο φως» για την επιχορήγηση!

Η συγκεκριμένη σύμβαση είχε διαβιβαστεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προέλεγχο, με το 6ο θερινό κλιμάκιο υπό την Ευαγγελία Σεραφή να κρίνει «παράνομο και αντίθετο στο δημόσιο συμφέρον» το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ που είχε χορηγηθεί από τον τέως περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό!

Μάλιστα, στην αιτιολογία της απόφασης (και παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει επανειλημμένως την πρόθεση να μείνει στην ιστορική του έδρα) συμπεριλαμβάνεται ο ισχυρισμός ότι σε μια πενταετία θα γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό, οπότε δεν πρέπει να σπαταληθούν λεφτά.

Σημειώνεται ότι τη συγκεκριμένη απόφαση δεν μπορεί να την προσβάλλει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, παρά μόνο η Περιφέρεια Αττικής, με το μπαλάκι να περνάει πλέον στα χέρια της Ρένας Δούρου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: