Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ανανέωσε με Παρί ο Βεράτι!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Βεράτι ανακοίνωσε και επίσημα η Παρί Σεν Ζερμέν! Μέχρι το 2019 θα φορά τη φανέλα των Παριζιάνων ο 21χρονος μέσος.

Ανανέωσε με Παρί ο Βεράτι
Δεν πάει πουθενά ο Μάρκο Βεράτι! Παρά το ασφυκτικό… πρέσινγκ της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, ο Ιταλός μέσος δεν το… κουνάει από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2019!

Ο 21χρονος διεθνής ανήκει στους Παριζιάνους από το 2012, όπου μετρά 88 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πανηγυρίσει και πέντε τρόπαια.

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, δεν περίμενα να αγωνιστώ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους με την ομάδα και να εξελίσσομαι συνεχώς δίπλα σε μεγάλους παίκτες. Η Παρί είναι μαγική!», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Μάρκο Βεράτι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, είπε: «Όλη η Ευρώπη θέλει τον Μάρκο Βεράτι, αλλά εκείνος κάθε χρόνο μας δείχνει πως θέλει να συνεχίσει για πολλά χρόνια στο πρότζεκτ της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μάρκο είναι ένας από τους πιο προικισμένους παίκτες τη γενιάς του και θέλει να είναι μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας που θέλουμε να χτίσουμε στο μέλλον». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: