Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τώρα βλέπει… Ντιναμό!

Να αφήσει πίσω του την ήττα από την Καλλονή θέλει ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε τις προπονήσεις για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τη Ντιναμό Μόσχας. Γνωστοί οι απόντες των «πρασίνων».

Τώρα βλέπει… Ντιναμό
Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κλείσει η «παρένθεση» της ήττας της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ενάντια στην Καλλονή και να μπει σε ρυθμούς… Ντιναμό Μόσχας.

Έτσι λοιπόν, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν κανονικά τις προπονήσεις - την επομένη του αγώνα με την ομάδα της Λέσβου- στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, εν’ όψει της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League την Πέμπτη (18/9).

Από το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του «τριφυλλιού» απουσιάσαν όσοι αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο (14/9) ματς, καθώς έκαναν αποθεραπεία. Επιπλέον, στο απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου παραμένουν σταθερά και οι Μάρκους Μπεργκ, Παναγιώτης Σπυρόπουλος (πρόγραμμα αποκατάστασης) και ο Σπύρος Ρισβάνης (ατομικό).

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, προπονήθηκαν υπό το βλέμμα του Έλληνα τεχνικού και των συνεργατών του, ξεκινώντας με το καθιερωμένο ζέσταμα, συνέχισαν με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Επόμενη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό, έχει προγραμματιστεί για αύριο (16/9) στις 10:00 το πρωί.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: