Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος ο Μάγκατ!!

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Φούλαμ και Φέλιξ Μάγκατ! Η καταστροφική εκκίνηση των Λονδρέζων (τελευταίοι στη βαθμολογία) οδήγησαν την διοίκηση στο να απολύσει τον Γερμανό τεχνικό.

Τέλος ο Μάγκατ!
Απολύθηκε απ’ τον πάγκο της Φούλαμ ο Φέλιξ Μάγκατ! Ο Γερμανός τεχνικός πλήρωσε το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν και το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε και επίσημα η απομάκρυνσή του, με τον Κιτ Σίμονς να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι να βρεθεί ο «μόνιμος» διάδοχος.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον πρώην κόουτς του Κώστα Μήτρογλου που παρά το γεγονός πως διατηρήθηκε στο πόστο του μετά τον περσινό υποβιβασμό των «cotaggers» στην Τσάμπιονσιπ, εντούτοις φέτος -και παρά τις υψηλές βλέψεις για άμεση επιστροφή- δεν παρουσίασε... σχεδόν τίποτα!

Και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι αριθμοί! Διότι μετά από επτά αγωνιστικές στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Αγγλίας, οι Λονδρέζοι έχουν μόλις ένα βαθμό(!) και βρίσκονται -προφανώς- στον πάτο της βαθμολογίας. Τελευταίο παιχνίδι του Μάγκατ στον πάγκο της Φούλαμ, η χθεσινοβραδινή ήττα με σκορ 5-3 απ' την Νότιγχαμ Φόρεστ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: