Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

«Έχω τύψεις για Ρονάλντο, Ντρογκμπά»

Αναμφίβολα είναι ένας εκ των κορυφαίων μάνατζερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Υπάρχουν όμως και κάποια… πρόσωπα που δε θέλει να βλέπει ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο λόγος για τους Ρονάλντο και Ντρογκμπά!

«Έχω τύψεις για Ρονάλντο, Ντρογκμπά»
Με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει ολοκληρώσει κατά καιρούς για λογαριασμό της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρείται δικαία ως ένας από τους πιο... διορατικούς μάνατζερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πραγματικά τα ονόματα που έχουν περάσει από τους «κανονιέρηδες» χάρη στον 64χρονο τεχνικό, προκαλούν δέος μονάχα στο άκουσμα τους. Είναι και κάποια άλλα όμως που του προκαλούν… ανατριχίλα.

Με δηλώσεις του σε σπόνσορα του αγγλικού συλλόγου, ο έμπειρος προπονητής παραδέχτηκε πως βρισκόταν μια ανάσα απ’ το να κλείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2003, με τον Πορτογάλο να καταλήγει τελικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η μεγαλύτερη μου τύψη είναι πως ήμουν τόσο κοντά στο να κλείσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά όχι μόνο δεν το έκανα, αντιθέτως υπέγραψε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό πονάει ακόμα και σήμερα», υποστήριξε ο επί 18 σεζόν… οδηγός της Άρσεναλ.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως ήταν κοντά και στον Ντιντιέ Ντρογκμπά, με την κατάληξη να είναι ίδια…

«Θα ήθελα να μανατζάρω τον Ντιντιέ Ντρογκμπά για δύο λόγους. Πρώτον, τον έχασα όταν έπαιζε με την Λε Μαν στην Γαλλία. Ήξερα ότι ήταν καλός και τον έχασα. Και δεύτερον, επειδή μας πληγώνει σε όλους τους μεγάλους αγώνες και αυτός ο πόνος δε θα υπήρχε», ήταν τα λόγια του Βενγκέρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: