Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Κατεβασμένο το κεφάλι»

Επ’ ουδενί δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το 6-1 επί της Ντιναμό, όπως τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης. «Μακάρι να βοηθήσει η Παναγιά να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται», πρόσθεσε.

Αναστασιάδης: «Κατεβασμένο το κεφάλι»
Απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο απ' το αποτέλεσμα, όσο και απ' την εικόνα των παικτών του, εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το 6-1 του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να πει μεγάλα λόγια, παραμένοντας (όπως όλη η ομάδα του) προσγειωμένος. «Έχουμε βάλει ένα στόχο στα αποδυτήρια και δεν φοβάμαι. Όπως όταν μας έβριζαν δεν το βάλαμε κάτω, έτσι με κατεβασμένο το κεφαλάκι θα πάμε μέχρι το Μάιο», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει την πορεία του «Δικεφάλου» στο Europa League, απάντησε πως το... ταξίδι είναι μακρύ και ευελπιστεί με τη βοήθεια της Παναγιάς, ο ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το 6-1 του ΠΑΟΚ:


Για αυτά που τον ικανοποίησαν: «Εκτός από το αποτέλεσμα και το σκορ με ικανοποιεί η δουλειά των παιδιών και ο τρόπος λειτουργίας μέσα στο γήπεδο. Είναι ολοφάνερο, το βλέπουν όλοι όσοι βλέπουν τον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα βάζουμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Αν φοβάται εφησυχασμό των παικτών μετά το σημερινό σκορ: «Δε νομίζω. Έχουμε βάλει ένα στόχο στα αποδυτήρια και δεν φοβάμαι. Όπως όταν μας έβριζαν δεν το βάλαμε κάτω, έτσι με κατεβασμένο το κεφαλάκι θα πάμε μέχρι το Μάιο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αυτό θα κάνουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα. Σταματούν τα πανηγύρια και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το ματς, κόντρα σε μια καλή ομάδα με καλό προπονητή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι».

Αν θεωρεί ότι πλέον ο ΠΑΟΚ κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου: «Ο κόσμος έρχεται εδώ για να ευχαριστηθεί από εμάς και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Δεν φοβάμαι τις αποδοκιμασίες, αλλά τα χειροκροτήματα. Πείτε το μεγάλο φόβο, πείτε το μικρό».

Αν φοβάται ότι θα πέσουν παραπάνω φώτα δημοσιότητας σε κάποιους παίκτες, όπως ο Τζανδάρης, που παίζουν καλά και ξεφύγουν: «Ο προπονητής έχει πολλή δουλειά, δεν είναι μόνο να κάνει προπόνηση δεν φοβάμαι τίποτα για αυτά. Ειδικά ο Τζανδάρης είναι συγκροτημένο παιδί, βουβό. Εγώ θέλω βουβούς».

Αν ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα είναι οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μακάρι να βοηθήσει η Παναγιά να πάμε όσο γίνεται μακρύτερα, για όλους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν εθελοτυφλώ. Χθες έδωσα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, σήμερα ήθελα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και χάρηκα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν θα έρθει η ώρα για να παίξουμε θα λειτουργήσουμε όπως πρέπει. Το πρώτο μέλημα είναι το παιχνίδι που έρχεται τώρα».

Για τους γηγενείς παίκτες του ΠΑΟΚ και τη φιλοσοφία που υπάρχει: «Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε όλο τον κόσμο. Να πούμε για τη Μπιλμπάο ή για τον Άγιαξ. Κανένας δεν απορρίπτει ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή, αλλά οι ομάδες έχουν τη δική τους φιλοσοφία και ο ΠΑΟΚ τη δική του. Εγώ ρίχνω μεγάλο βάρος σε αυτό τον τομέα και κάποιοι το λαμβάνουν κοροϊδευτικά. Η ουσία είναι ότι η εκμετάλλευση των ακαδημιών είναι πολύ καλός δρόμος. Δεν βαρεθήκατε είκοσι χρόνια να κάνετε είκοσι μεταγραφές κάθε χρόνο και τα Χριστούγεννα να τους διώχνετε; Δεν βαρεθήκατε; Πιο πολύ απ` όλα κουράστηκα με αυτό το θέμα. Εγώ δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Αφήστε το...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: