Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Της ήπιε το… αίμα!!

Επηρεασμένη από τον μύθο, η Στεάουα –σαν άλλος δράκουλας- ήπιε το… αίμα στην Άαλμποργκ διαλύοντάς την με 6-0. Εύκολα 3-0 εκτός έδρας την Ρίο Άβε η Ντιναμό Κιέβου.

Της ήπιε το… αίμα!
Η Στεάουα στο Βουκουρέστι απέναντι στην Άαλμποργκ είχε άγριες διαθέσεις… Πολύ άγριες!

Σαν άλλος δράκουλας ήπιε το… αίμα στους δανούς, καταστρέφοντας τους με έξι γκολ στην πρώτη αγωνιστική του 10ου ομίλου του Europa League.

Ο Κεσερού με τρία γκολ και ο Ρουσέσκου με δύο, ήταν οι κορυφαίοι των Ρουμάνων οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί κατά διαστήματα.

Καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το 57ο λεπτό. Ο Λάρσεν στο 57ο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη από τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να χάσουν τη συνοχή τους ως ομάδα. Από εκείνο το λεπτό δέχθηκαν πέντε τέρματα, με τους Ρουμάνους να πανηγυρίζουν μια πολύ μεγάλη νίκη.

Εύκολο βράδυ είχαν και οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου στην Πορτογαλία. Νίκησαν 3-0 την Ρίο Άβε ξεκινώντας επιτυχημένα το Europa League.

Ο Γιαρμολένκο στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «καθάρισαν» το παιχνίδι πέντε λεπτά αργότερα με τον Μπελχαντά. Ο Κράβετς στο 70’ έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Το αποτέλεσμα

Στεάουα Βουκουρεστίου – Άαλμποργκ 6-0
(51’ Βαρέλα, 59’ πεν. 73’ Ρουσέσκου, 61’ 65’ 72’ Κεσερου)

Ρίο Άβε – Ντιναμό Κιέβου 0-3
(20’ Γιαρμολένκο, 25’ Μπελχαντά, 70’ Κράβετς)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Ντιναμό Κιέβου – Στεάουα Βουκουρεστίου
Άαλμποργκ – Ρίο Άβε*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: