Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ρατς: «Έχουμε σταθερή λειτουργία ως ομάδα»

Στη σταθερότητα που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του ο ΠΑΟΚ στάθηκε μετά το 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ σ Ραζβάν Ρατς.

Ρατς: «Έχουμε σταθερή λειτουργία ως ομάδα»
Ο Ρουμάνος διεθνής αμυντικός τόνισε πως όλοι πρέπει να κοιτούν χαμηλά και να ασχοληθούν με την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό. Στάθηκε στην προσωπική επιτυχία των 100 εμφανίσεων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ δε θέλησε να χρησιμοποιήσει τη λέξη φαβορί για την πρόκριση στους «32».

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό που έχουμε καλή και σταθερή λειτουργία στην ομάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με την Ντιναμό Μινσκ, δεν έχουμε περιθώριο να το σκεφτόμαστε και πρέπει να δούμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη.

Χαίρομαι που συμπλήρωσα τους 100 αγώνες στην Ευρώπη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα για την καλή αρχή.

Δεν θέλω να μιλήσω για φαβορί. Σίγουρα, δείξαμε σήμερα ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πάντως, δεν πρέπει "να πετάμε στα σύννεφα"».

Ο Ρόμπερτ Μακ συμπλήρωσε πως: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνισή μας. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά και χαιρόμαστε όλοι για το χατ τρικ του Κλάους. Το άξιζε. Το σημαντικό σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί και, παράλληλα, στα τελευταία παιχνίδια όλοι βλέπουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: