Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Χαλάει η «αγορά» της Βαλένθια από τον Λιμ;

Ο Πέτερ Λιμ έδωσε εντολή στους ανθρώπους του να επιστρέψουν στην Σιγκαπούρη χωρίς να έχει επέλθει η οριστική συμφωνία με την Bankia για την μεταβίβαση των μετοχών της Βαλένθια.

Χαλάει η «αγορά» της Βαλένθια από τον Λιμ;
Και ξαφνικά υπάρχει πρόβλημα! Η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών της Βαλένθια διεκόπη μετά από διαφωνία της Bankia με τον Πέτερ Λιμ.

Μάλιστα, τα πράγματα δείχνουν σοβαρά καθώς ο ασιάτης επιχειρηματίας έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του να φύγουν από την Ισπανία και να επιστρέψουν στην Σιγκαπούρη.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους έλαβε την απόφασή αυτή ο Πέτερ Λιμ. Ο ισπανικός Τύπος επικαλείται πηγές από την ομάδα και αναφέρει ότι η διαφωνία δεν υπήρξε σχετικά με τις εγγυήσεις καταβολής των χρημάτων αλλά για το μάνατζμέντ της ομάδας.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της ισπανικής ομάδας υποστηρίζει ότι δεν έχει χαλάσει το deal και πως και οι δύο πλευρές πρόκειται να συνεχίσουν τις συζητήσεις για να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Πάντως, κανείς μέχρι τώρα από την πλευρά του Λιμ δεν έχει πάρει θέση διευκρινίζοντας τους λόγους για την αποχώρηση των εκπροσώπων του για την Σιγκαπούρη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: