Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίποντο από τη βούλα για την PSV!

Μια εύστοχη εκτέλεση του Λουκ Ντε Γιονγκ στο 25ο λεπτό, ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στην Αϊντχόφεν απέναντι στην σκληροτράχηλη Εστορίλ.

Τρίποντο από τη βούλα για την PSV
Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ευστόχησαν στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάχερ, είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο το δεύτερο μέρος δεν αποτέλεσε εύκολη υπόθεση για τους παίκτες του Φιλίπ Κοκού.

Ο Μάχερ στο 9’ και ο Μπρένετ στο 14’ είχαν τις πρώτες καλές στιγμές για την ολλανδική ομάδα, που κέρδισε πέναλτι στο 25ο λεπτό με τον Μάχερ να κερδίζει πέναλτι από τον Μάνο. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ το εκτέλεσε εύστοχα για να διαμορφώσει το 1-0. Στο 35΄ ο Μπρούμα είχε δοκάρι, ενώ στην επιστροφή της μπάλας, ο Βαινάλντουμ ήταν σε αντικανονική θέση.

Στην επανάληψη η ολλανδική ομάδα έκανε την πρώτη καλή φάση με τον Ντε Γιονγκ στο 57’, ωστόσο στο 59’ η Εστορίλ είχε την δική της καλή στιγμή με τον Μπρούνο Λόπες. Στο 80’ ο Μπαμπανκό είδε τον Ζουτ να εξουδετερώνει την προσπάθεια του, ενώ και στο 84’ ο Ντιόγκο Αμάντο απείλησε για την Εστορίλ, ωστόσο το 1-0 για τους Ολλανδούς παρέμεινε.

Οι συνθέσεις:

Αϊντχόφεν: Ζοέτ, Μπρουμά, Ρέκικ, Βίλεμς, Χέντριξ, Μπρενέτ, Βαϊναλντουμ, Μάχερ (74' Ριτζμάιερ), Λουκ Ντε Γιονγκ, Νάσρσινγκ, Λοκάντια (65' Ζεζεφσόν).

Εστορίλ: Κίεζεκ, Ταβάρες, Μπρούνο Μιγκέλ, Μάνο, Εμίντιο Ραφαέλ, Γκονσάλβες, Αμάντο, Το Ζέ (73’ Μπαμπανκό), Μπρούνο Λόπες (73’ Αρτούρο), Σεμπά (88’ Βαζ), Κούτσα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: