Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Super 3: «Έχει δίκιο ο Γαλανός»

super3-logo
Παρέμβαση στον Arena FM 89,4 έκανε εκπρόσωπος του Super 3 και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη. Τόνισε πως ο Γιώργος Γαλανός έχει δίκιο σε αυτά που λέει, πως συνάντησε πολλά εμπόδια και πως υπήρξε μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης με τον Α.Σ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου:
Θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Ο κ. Γαλανός έχει μεγάλο δίκιο, του βάζουν εμπόδια και δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Α.Σ. Ο κ. Παπαγεωργίου κρύβεται και δεν θέλει να βάλει το χέρι του στην φωτιά.  Ο κ. Γαλανός δεν έβρισε τον σύλλογο αλλά υπήρχαν εμπόδια από τον Α.Σ που τον χλεύαζαν από πίσω. Ψάχνει ο άνθρωπος να βρει λύση. Αυτό το μνημόνιο δεν ξέρουμε ποιος το έχει κάνει και ήταν ξεκάθαρο πως χρειαζόταν τροποποιήσεις. Οι νομικοί ήταν έτοιμοι να λύσουν το θέμα αλλά η πλευρά του Α.Σ ζητούσε παράλογα πράγματα. Έκανε μια προσπάθεια να βγάλει συνεννόηση αλλά δεν τα κατάφερε. Πρέπει να γίνει η εκκαθάριση της εταιρείας και το μνημόνιο όμως ο Α.Σ δεν… πάει καλά. Ο κ. Γαλανός έχει στα πιο πολλά δίκιο γιατί δεν υπήρχε εμπιστοσύνη από τον Α.Σ και από την πρώτη στιγμή, ο καθένας έλεγε τα δικά του. Όλοι αγαπάμε τον σύλλογο και το σήμα. Ο κ. Παπαγεωργίου μας είπε κουφούς αλλά δεν είμαστε καθόλου κουφοί. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Δώσαμε αγώνα και θα δώσουμε πάλι.
Ο πρόεδρος του Α.Σ έχει ένα σκεπτικό που δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς. Ο ίδιος έβαλε τον κ. Γαλανό και μετά από δύο μέρες μιλούσε με άλλους. Κάτι γίνεται, αυτό είναι προφανές. Αυτά που έχουν δει τα μάτια μου είναι τρομερά. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι γίνονται πολλά. Ο προπονητής είναι σοβαρός άνθρωπος και κρατάει την ομάδα με σοβαρότητα. Όποιος θέλει μπορεί να μιλήσει για την προσπάθεια που γίνεται. Ο Α.Σ είναι 90% λάθος. Βγήκε πριν από λίγο ο κ. Παπαγεωργίου και είπε πως έβριζε ο κ. Γαλανός την ομάδα. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Την αλήθεια θα λέμε δημόσια για πάντα. Με τους Ισπανούς τον άνθρωπο τον ξεγέλασαν και τον ξεφτίλισαν. Τέτοιες γκέλες δεν σηκώνει ο Άρης.
Έχει ξεκινήσει κάτι με όραμα.  Ο κ. Γαλανός έχει δεσμευτεί πως όταν έρθει άνθρωπος με περισσότερα λεφτά θα φύγει. Δεν είχε πρόβλημα με το μνημόνιο και τους όρους. Δέχτηκε ο άνθρωπος να δώσει το κάτι παραπάνω αλλά δεν υπάρχει συνεννόηση με τον κ. Παπαγεωργίου. Εμείς όμως λέμε ο Άρης πάνω από όλα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Δεν θέλουμε δόξα και χρήματα αλλά να γίνουν περισσότερα τα Αρειανάκια και να κοιμόμαστε ήρεμα. Δεν θέλουμε να είμαστε διαιτητές μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Α.Σ. Τον κ. Γαλανό τον κορόιδευαν όλοι και είναι παρανοϊκό να υπονομεύεις τον άνθρωπο που έβαλε εσύ! Έχω 10 μάρτυρες και τα ξέρω όλα που γίνονται μέσα. Οι Σύνδεσμοι δίνουν αγώνα για το καλό του Άρη αλλά κανείς δεν βλέπει πως πάμε σε καλό δρόμο. Ο κ. Γαλανός όντως προσπαθεί και είναι στο χέρι του να διαχειριστεί την ομάδα. Αυτά που λέει ο άνθρωπος ισχύουν, έχει φάει εμπόδια και έχει μπει σε πολύ δύσκολη θέση.
Αν ήμουν στην θέση του κ. Γαλανού και εγώ θα έφευγα. Το μνημόνιο μας είπε ο κ. Παπαγεωργίου να το πάμε εμείς λες και είμαστε η γραμματεία της ομάδας. Μας ζήτησε να το πάμε εμείς επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει. Αυτά είναι τρελά πράγματα. Ο κ. Γαλανός είπε δημόσια πως αν κάποιος βάλει πιο πολλά χρήματα θα τον στηρίξει και ο ίδιος. Όντως αυτός ο άνθρωπος παρακαλάει για την εκκαθάριση και λέει πως έπρεπε να γίνει χθες. Πως γίνεται να πάει ο Άρης μπροστά όταν ο Α.Σ δεν εμπιστεύεται αυτόν που έβαλε;  Ο κ. Γαλανός δεν είπε ούτε πως θα πάρει την ΠΑΕ ούτε τίποτα. Όλα αυτά πρέπει να τα πούμε και αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω μάθει να φοράω παντελόνια και έχω αξιοπρέπεια. Είναι παρανοϊκό αυτό που γίνεται. Για εμάς ο άνθρωπος είναι δίκαια αγανακτισμένος. Ζητάει να γίνει εκκαθάριση. Σε καμιά περίπτωση δεν έβρισε τον σύλλογο όπως λένε κάποιοι και βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Από την άλλη πλευρά όμως μας χαρακτήρισε ο κ. Παπαγεωργίου κουφούς αλλά αυτός ακούει μόνο όσα θέλει. Όταν έχει ο Άρης πρόβλημα κανείς δεν βάζει τον εαυτό του από πάνω. Όποιος κινείται γύρω από αυτή την ομάδα δεν μπορεί να προσβάλει αυτό το σωματείο που πάει να βρει τον δρόμο του. Ο πρόεδρος του Α.Σ βάζει εμπόδια στον άνθρωπο που έβαλε λεφτά από την τσέπη του στην δύσκολη στιγμή. Αν όταν είναι να κάτσουν στο τραπέζι κρύβονται δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα. Ο κ. Γαλανός έχει 90% δίκιο και αν μπουν οι όροι θα έχει δίκιο 100%».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: