Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ζλάταν: «Το πανό του… Θεού, μιλά για εμένα»

Εκκεντρικός και… ειλικρινής. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εντόπισε το «θεϊκό» πανό των φιλάθλων του Άγιαξ στην χθεσινοβραδινή (17/9) αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και αποκάλυψε επιτέλους την… αλήθεια!

Ζλάταν: «Το πανό του… Θεού, μιλά για εμένα»
Την λατρεία των οπαδών του Άγιαξ δέχθηκε για ακόμη μια φορά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Έχοντας ξεκινήσει τη σπουδαία του καριέρα από τον «Αίαντα», ο Σουηδός σούπερ-σταρ νιώθει εξίσου ευγνώμων, αλλά με τον δικό του τρόπο…

Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση του ματς (1-1), ένας δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση στον 32χρονο επιθετικό σχετικά με το πανό που είχαν κρεμάσει σε μια κερκίδα οι φίλοι της ολλανδικής ομάδας και ανέγραφε: «Καλωσόρισες υιέ του Θεού». Η απάντηση… αποστομωτικά αναμενόμενη.

inner

«Φυσικά και ήταν για εμένα», ήταν τα λόγια του, για να προσθέσει: «Ήταν η τρίτη φορά που επέστρεψα εδώ με ισάριθμες ομάδες. Αισθάνομαι πάντα καλοδεχούμενος εδώ. Εδώ και ξεκίνησαν όλα. Ευχαριστιέμαι πάντα όταν παίζω εδώ, ήταν μια χαρούμενη στιγμή».

Εκτός των άλλων όμως, πάτησε ξανά στη… γη, τονίζοντας πως πλέον οι Παριζιάνοι πρέπει να «χτυπήσουν» τους Καταλανούς.

«Θα δούμε τι θα γίνει στον επόμενο αγώνα. Τώρα η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να αντιδράσει και να κόψει βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα», υποστήριξε ο Ιμπραΐμοβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: