Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τσερτσέσοφ: «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση το πρώτο γκολ»

Καθοριστική σημασία για την νίκη της Ντιναμό Μόσχας το χρονικό σημείο που άνοιξε το σκορ επεσήμανε ο Τσερτσέσοφ.

Τσερτσέσοφ: «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση το πρώτο γκολ»

Ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας δήλωσε ότι οι παίκτες του γέμισαν με αυτοπεποίθηση κάτι που βοήθησε πολύ στην εξέλιξη του αγώνα και την κατάκτηση της νίκης επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, προπονητής της Ντιναμο Μόσχας:

-Για το παιχνίδι:

Ήμασταν τακτικά έτοιμοι και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή. Κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, αλλά κάποιες στιγμές αδρανήσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας απειλήσει. Ωστόσο γρήγορα συνήλθαμε και ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του αγώνα. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση το χρονικό σημείο που σκοράραμε. Μετά το δεύτερο γκολ πέσαμε λίγο και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να ανέβει και να παίξει με πάθος, αλλά με την απόδοσή μας στην συνέχεια τους αφαιρέσαμε αυτό το πάθος.

-Για τη χρησιμοποίηση του δεύτερου τερματοφύλακα και τις απουσίες στο κέντρο:

«Δίνω ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και αυτός που επέλεξα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δίνουμε έμφαση στην ομάδα και το σύνολο, όχι τα άτομα. Δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα, αλλά στην ομάδα. Είχαμε απουσίες. Αλλά είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Μπορεί να έλειπε ο βασικός οργανωτής, αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν κάλυψαν τα κενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: