Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Οι δοκιμασίες που τον… κρίνουν!!

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για την ήττα με 2-1 από τη Ντιναμό Μόσχας. Κρίσιμα τα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν σε όλα τα «μέτωπα» μέχρι την επόμενη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Οι δοκιμασίες που τον… κρίνουν

Οι αδυναμίες στην άμυνα, τη δημιουργία και το εύκολο γκολ έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει το ελαφρυντικό πως απέναντί τους είχαν μια πιο ποιοτική (ακόμη και με τις αρκετές απουσίες της) ομάδα, με πολλαπλάσιο μπάτζετ.

Ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας, αλλά και των φίλων της για το μάλλον κακό ξεκίνημα στη σεζόν είναι έκδηλος, ωστόσο υπάρχει πίστη πως σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχει γίνει και οι «πράσινοι» θα ρολάρουν στην πορεία, όπως συνέβη πέρσι.

Πάντως στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στους στόχους που διεκδικούν και το προσεχές διάστημα, μέχρι τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων μετά τις 5 Οκτωβρίου, είναι κομβικό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές και δύσκολες αναμετρήσεις, κυρίως εκτός έδρας, που θα κρίνουν πολλά σε όλα τα «μέτωπα».

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει την Κυριακή στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Θεσσαλία για το Κύπελλο και μετά το «διάλειμμα» στη Λεωφόρο με τη Νίκη Βόλου για τη Super League, στις 2 Οκτωβρίου υπάρχει το κρίσιμο ματς του Europa League με την Εστορίλ στην Πορτογαλία και η επικίνδυνη έξοδος στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό μόλις τρεις μέρες μετά.

Χωρίς… ανάσα, από σήμερα υπάρχει στροφή στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Οι «πράσινοι» έχουν κακή παράδοση, αφού μετρούν μια ισοπαλία πέρσι (1-1) και δύο ήττες πρόπερσι, 2-1 για το πρωτάθλημα και 1-0 για το Κύπελλο, όπου γνώρισαν τον αποκλεισμό στους «16» του θεσμού. Ο Γιάννης Αναστασίου θα κάνει κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, ενώ εκτός παραμένει ο Μπεργκ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: