Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

«Καθάρισμα» από πάγκο και... τέρμα!

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε απ’ τον… πάγκο η Κοπεγχάγη που επικράτησε 2-0 της Ελσίνκι στον 2ο όμιλο του Europa League. «Έσωσε» το βαθμό για την Τορίνο ο Ζιλέτ που κράτησε το 0-0 κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ

«Καθάρισμα» από πάγκο και... τέρμα
Μόνο η Κοπεγχάγη… χαμογέλασε στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου του Europa League, που επικράτησε της Ελσίνκι με 2-0 στη Δανία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή απ’ την αρχή του ματς, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω απ’ το να… περιμένουν την είσοδο του Νικολάι Γιόργκενσεν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δανός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 58’ και δέκα λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ελσίνκι και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ στο 81’ «κλείδωσε» τη νίκη με κεφαλιά που κατέληξε στο βάθος των διχτύων του Ντόμπλας.

Νωρίτερα, ο Κορνέλιους αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής υπέρ της Κοπεγχάγης σε ανατροπή του Ταΐνιο στοΝ Κάτσανιγκιτς.

Στο ντέρμπι που έγινε στο Βέλγιο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να νικήσουν την Τορίνο, παρά της ευκαιρίες που είχαν για να το καταφέρουν, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν ισόπαλες (0-0) τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους.

Ο Ντουάρτε αρχικά και ο Στορμ στη συνέχεια απείλησαν την εστία των Ιταλών, όμως ο Ζιλέτ κράτησε το «0» και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Τα αποτελέσματα:
Κλαμπ Μπριζ - Τορίνο 0-0
Κοπεγχάγη - Ελσίνκι 2-0
(68’ 81’ Γιόργκενσεν)

Επόμενη αγωνιστική:
Ελσίνκι – Μπριζ (22:05)
Τορίνο – Κοπεγχάγη (22:05)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: