Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ζούραβελ: «Κάναμε πολλά λάθη και τα πληρώσαμε»

Στα πολλά λάθη των παικτών του στην άμυνα απέδωσε ο Βλάντιμιρ Ζούραβελ την ήττα της Ντιναμό Μινσκ με 6-1 από ον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ζούραβελ: «Κάναμε πολλά λάθη και τα πληρώσαμε»
Ο τεχνικός των Λευκορώσων τόνισε πως σε τέτοιες διοργανώσεις αυτά τα λάθη πληρώνονται ακριβά και πως η εξάρα θα αποτελέσει ένα σκληρό και καλό μάθημα για την ομάδα του, ενόψει της συνέχειας. Θεωρεί πως δε φταίει η αμυντική διάταξη, όσο τα ατομικά λάθη για τη συντριβή, ούτε η ατμόσφαιρα της Τούμπας, χαρακτήρισε πολύ καλύτερη του αναμενομένου την απόδοση του «Δικεφάλου» και πως η ελληνική ομάδα και η Φιορεντίνα έχουν πιο έμπειρους παίκτες από αυτούς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε άσχημα το ματς και δεχτήκαμε γρήγορα γκολ. Κάναμε πολλά λάθη και αυτό δεν επιτρέπεται σε μια διοργάνωση, όπως το Europa League. Πρέπει να παίρνουμε πιο γρήγορα αποφάσεις. Πήραμε ένα σκληρό και καλό μάθημα σήμερα.
Βασικά, τα λάθη που κάναμε ήταν αποτέλεσμα ομαδικής λανθασμένης αντίδρασης και δεν παίζει ρόλο αν είχαμε τέσσερις ή πέντε παίκτες στην άμυνα.

Δεν νομίζω να μας επηρέασε η ατμόσφαιρα. Προετοιμαστήκαμε για την ατμόσφαιρα. Μας επηρέασαν τα πολύ γρήγορα γκολ που δεχτήκαμε.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ πιο καλά από όσα περιμέναμε και από όσο είχαμε δει στα προηγούμενα ματς. Είχε την κατοχή της μπάλας και, φυσικά, βοήθησε και η ατμόσφαιρα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει συχνά στην Ευρώπη, όπως και η Φιορεντίνα. Εμείς δεν σκεφτόμαστε ποιος είναι το φαβορί. Πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα σήμερα, ήταν η πρώτη μας εμπειρία. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, θα τα πούμε στο Μινσκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: