Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Λαγός: «Φοβηθήκαμε περισσότερο από ό,τι έπρεπε»

Το χρονικό σημείο στο οποίο δέχθηκε ο Παναθηναϊκός τα γκολ από την Ντινάμο Μόσχας και στο γεγονός πως ίσως οι «πράσινοι» φοβήθηκαν περισσότερο απέδωσε την ήττα ο Τάσος Λαγός.

Λαγός: «Φοβηθήκαμε περισσότερο από ό,τι έπρεπε»
Υπόσχεση πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει όλα τα μας έδωσε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος μιλώντας μετά το 2-1 από την Ντινάμο Μόσχας απέδωσε την ήττα στο ότι η ομάδα φοβήθηκε περισσότερο από ό,τι έπρεπε τους Ρώσους.

«Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Τακτικά σταθήκαμε καλά, δεν ρισκάραμε από την αρχή γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να σε σκοτώσει. Καμιά φορά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Κάποιες λεπτομέρειες, όπως τα χρονικά σημεία που δεχτήκαμε τα γκολ, έκριναν το ματς. Είχαμε καλή αντίδραση μετά το 0-2, είχαμε ευκαιρίες ακόμα και να ισοφαρίσουμε. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, όπως θα παλέψουμε όλα τα ματς.

Κανείς δεν θέλει να μένουμε πίσω στο σκορ, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ίσως φοβηθήκαμε περισσότερο από ότι έπρεπε, τον αντίπαλο πρέπει απλά να τον σέβεσαι. Η Ντινάμο είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και κατάφεραν να διαχειριστούν καλά το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: